+358 40 4151 526 •

ACRE - Aalto-yliopistokiinteistöt Oy

ACRE - Aalto-yliopistokiinteistöt Oy, Helsinki

Lähitulevaisuudessa Otaniemestä kehittyy pieni kaupunki, jossa sekoittuvat erilaiset toiminnot ja käyttäjäryhmät. Otaniemen kasvu ja muodonmuutos perustuvat käyttäjälähtöisyyteen ja päämääränämme on saavuttaa monipuolinen vuorovaikutusympäristö tutkimukselle, taiteelle ja vapaa-ajan palveluille.

Otaniemi on osa kehittyvää aluetta, jossa on suunnitteilla ja rakenteilla mittavia hankkeita, kuten Länsimetro ja siihen liittyvä Otaniemen metroasema  sekä Kehä I:n kattaminen Otaniemen ja Tapiolan välillä. Myös tuleva Raide-Jokeri monipuolistaa liikenneyhteyksiä. Otaniemen sijainti palvelee erinomaisesti kansallisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja tekee toimimisen Otaniemessä tehokkaaksi.

Tulevaisuuden Otaniemessä työ, asuminen ja palvelut liittyvät ainutlaatuisella tavalla toisiinsa. Alueella kokeillaan uusia toiminnallisia ratkaisuja sekä tilojen luovaa yhteiskäyttöä eri käyttäjäryhmien tarpeisiin. Kampuksen kehittämisen tavoitteena on arvokkaan historian ja uudenlaisen suunnittelun sekoittaminen. 

  • Ovien asennus
Käy katsomassa

Piditkö näkemästäsi? Ota yhteyttä